lørdag 9. april 2011

sløving på sofan en lørdag formiddag ;)

ryktene vil ha det til at det er hundeutstilling på Bønes her i Bergen i helgen. men, siden Boerboel ikke er med i Norsk Kennelklubb og dens litt for oss, merkelige og sære bedømming, så tar vi livet med ro og sløver på sofan mellom slagene. vi skulle gjerne ha vært der oppe og sett på alle hundene, og ikke minst vist frem våre hunder for disse gale NKK menneskene. men, siden hundene er syke, så får det bli en annen gang at vi kommer med verdens beste hunderase og disser alle de andre hundene ;) moahahhhahaha ;) neida, mange fine hunder der ute, men vi er vel alle enige om at Boerboel er en rase for seg selv og at de er de fiiiiiiineste og beeeeste hundene ;) er ikke partisk jeg altså..... langt derifra...

kidsa fikk besøk av nabogutten som kom opp og lekte;) Zamzon, han viste hvordan man skal leke, mens Zala viste hvordan man skal kose. nesten som å se hennes mor, Leia, som har det for seg at "vil du ikke kose sier du? neivel, men jeg vil kose, så her kommer jeg".... kjekt å se at de er så energiske, men samtidig så bedagelige med barn. eller nå var jo nabogutten som kom i 12 års alderen, men herlig alikevel. de lekte draleken, guttungen forsøkte å leke apport med de, men det skjønner de ikke ... (????!!!) jaja, matmor trøster seg med at dette er rasen, og å bringe tilbake leken er langt ifra så kjekt som å dra om kapp med noen, eller rett og slett løpe fortest mulig bort til den før de andre får tak ;)

mellom slagene må man ta en liten hvil. ikke alle har skjønt dette med ned av sofan og opp i sengen, men Zamzon kommer seg fort ut av sofan så fort han får beskjed. måtte bare ta et lite bilde av han først. 



og etter at han lukket opp øynene og var litt "åhh?!! er du her også?!! søren heller, får finne meg et annet sted å sove da" så endte han her sammen med Zala ;)



Tiki er kommet seg veldig, men hun er fortsatt syk ;( det går i Cosylan og andre tabletter.. leverposteibudsjettet er snart sprengt.... og i dag har de lekt fint ;) hun må begrenses litt, men skjønner det vel ( jeg vet matmor legger litt for  mye egenskaper inn i disse hundene sine, men skitt samma....) når hun står der og peser som en KOLS pasient.. 
fortsatt god helg til alle ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar