onsdag 20. april 2011

Sector Alarm & TV2

her på tunet i går kom det en jypling av en gutt som på død og liv ville selge innbruddsalarm. dere skulle sett trynet på han stakkars karen fra Sector Alarm da matfar ga klar melding på at han ikke trengte noe alarm innstallert da vi har 3 stykk BB'er ;) hahahahaha.... 
matfar liker å fortelle historien da han fikk 500 kr avslag på boligforsikringen da Kula bodde her. tro meg, Kula gikk du IKKE forbi eller på noen som helst måte bøllet med. ingen kom innenfor dørene om ikke matfar var hjemme. 
"hva skal jeg med innbruddsalarm, jeg har en levende alarm" er hans utsagn, og det er lite disse sullingene som kommer på dør kan si på det. Zamzon og Zala tar oppgaven sin alvorlig som vaktbikkjer, her skal ingen komme inn uten at de har kontroll. 
og vaktbikkjer har de vært i dag. vår herlige nabo "tante Kari" har vært i media nå i det siste på TV2, og stå på Kari!!!  og da TV2 var på plass utenfor hagen til Zamzon og Zala i dag, måtte de komme med innspill på hva de synes om helsevesenet. til og med Tiki hadde noe å si ;)

dette er Kula i kjent stil ;) "kan du klø meg her takk... der ja"

herligheten selv ;) Kula <3<3<3

INGEN kommer forbi her... dette var en vaskeekte innbruddsalarm ;)

snufs snufs godgutten ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar