lørdag 23. april 2011

påskeferie og hyttetur ;)

sånn, da var avreisedagen til hytta kommet. matmor har pakka nesten alt som kan tenkes pakkes. merkelig hvor mye stæsj en skal ha med til tre stykk hunder. senger, mat, pledd, halsbånd av div størrelse, og alt annet slags pø en sikkert kan få bruk for. men, viktigst av alt har jeg laget et "akuttskrin" til smått og stort. og så er det bare å håpe at det ikke trengs å brukes til noe stort. Zoolac er nå ihvertfall pakket med.... rennaræv på landet er ikke skøy... sist men ikke minst har vi pakket med litt snop. Zala skal få være med helt ned på landet på hytta, mens de to andre skal få lov å overnatte hos Kim og Susanne. det gleder vi oss til, for vi skal innom og hilse på Chaco. hanhunden Tiki kommer fra ;) 


en liten filmsnutt fra terrasse solingen ;)

i går var det den store badedagen, kidsa ble vasket i grønnsepe ;) Zala sto pent i ro og syntes dette var skikkelig herlig. Zamzon sto pent i ro helt frem til vannet ble slått på, da var han ikke sikker lenger, men, var såååå stolt da han kom ut fra badet og viste seg frem, ren og pen som han ble ;) 

i natt ble det litt kjølig i min seng sånn på morgenkvisten, og ikke rart det. dyna hadde på mystisk vis kommet seg ned på gulvet, og Zamzon tok i mot med åpne armer ;)

"en dyne til meg? næmen, så kjekt da. det setter jeg pris på"  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar