mandag 29. august 2011

litt mer SABT bedømming....

fy steike så kjekt det var på tur med gjengen ;) selv om vi var slitne og alt det der, så er inntrykket at vi hadde det knall. flotte hunder, flotte folk og perfekt innkvartering.

må legge ut noen flere bilder nå og skryte av guttaboys også, ikke bare Tiki ;)


Zamzon han er bare en liten gutt han og fikk ikke stille i voksenklassen. men, det gjør ingenting. vi vet nå hva som bor i denne karen, og det er bare å passe seg altså! neste år, da skal jeg like å se den som slår Zamzon (om det kommer en ung herremann fra Øystese traktene, så skal vi glede oss over det altså.... ;) men, Zamzon, han er fittforfight ;)


denne typen bilder av Chako begynner å bli rimelig vanlig, men det er sånn han er. opp på fanget, gjerne heeeelt opp slik at han får lagt potene rundt halsen ;) perfekte Saba Chako fikk 88,8 % og veide likesågreit inn til 72kilo på vekta i dag.


og her er hun! Dronninga fra Loddefjord som så langt er nr 4 i Europa i år. skal sole oss godt i glansen helt til det dukker opp noe annet på papiret. frem til det eventuelt skjer, noe jeg betviler, for alle vet at det er Tiki som er flottest, så skal hun får lov til å gjøre akkurat som hun vil. altså, sove på sofaen og snooooorke gooood og høyt inn i øret på sofakompisen sin. for tiden er det den sullete oppdretteren som igjen forsøker å få til noe skikkelige saker. så, vi venter og ser om Middelpos Zorro har klart å levere ;)

steike dere er heldige dere som eventuelt får kjøpe valp etter Tiki. og det sier jeg ikke fordi Tiki har en score på 87,4%, men fordi Tiki er den hun er. en perfekt BB på alle måter. blir nesten misunnelig jeg på de av dere som stikker av med en valp fra Fredheims Boerboel...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar