mandag 4. april 2011

fotoseanse ;)

i dag har vi vært ute og tatt bilder. altså, jeg har forsøkt å ta bilder av gjengen. søren ikke lett når alle går i hver sin retning og ingen ser samme vei... men, det ble da noen bra. eller skal jeg kanskje si noen greie noen. til jul ønsker jeg meg hunder som står i ro på kommando og som ser samme vei. helst den veien jeg vil de skal se. får vel se hva julenissen sier om den saken. lite sannsynlig da jeg ikke tror på julenissen..... men men... en kan da håpe ;) 

Fredheims Zala og Zamzon ;) rakettene, rakkarungene, mange barn har kjært navn ;)
men, disse to, de er herlighetene selv;)


Fredheims Zahara, aka Tiki, eller FiseTiki om dere vil. Zala er bare
sjønn og snill og grei. fiser alllllllldri...

Fredheims Zamzon og Zahara. En gang, om Zamzon blir en skikkelig kar en dag, noe han heeeelt sikkert blir. så er det mulig han og Tiki blir et par <3 det hadde vært noe det. Zamzon er stormende forelska i Tiki, skal ligge oppå henne på den trangeste plassen selvfølgelig <3<3<3

og dette var da selvfølgelig det eeeeenste bilde alle ble med på, hvor de noenlunde ser ok ut vel og merke. alle andre bilder ser de ut som de enten skal inn eller ut av bildekanten... nei, må nok få litt mer kustus på denne gjengen her ;)

Fredheims Zamzon <3<3<3 baaaaare matfar sin hund sier han. skjønner ikke helt hva han mener, men han kan bare tro hva han vil ;)

ellers er denne gjengen som dere skjønner en fin fin gjeng ;) eller? i et ubevoktet øyeblikk klarte "noen" av de, IKKE Tiki ihvertfall, (Tiki har skikkelige manerer hun ;) ) å rive opp en hundepose som lå på trappa... hva f.. skal dere gjøre det for... åhhh! altså, noen ganger skulle man tro de gjorde det KUN for å terge. for der sto de, disse to slynglene, og rista på halen og bare var såååå HAPPPYYYYYYYY og mente de helt sikkert hadde vært grådig flinke.... NOT. men, så kommer de seg i seng og alt er bare fryd og gammen igjen.... helt til de vokner igjen... mamsen sine unger, ingenting feil med de <3<3<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar