lørdag 9. april 2011

nå ble jeg litt fornøyd med bildene ;) selv om jeg best liker tullebilder ;)

litlejenta til mor ;)

der fikk jeg eeeendelig til et sidebilde ;)


Fredheims Zala 5 mnd

Fredheims Zamzon 5 mnd

jaggu ble ikke alle tre sånn noenlunde fine ;) ok da, ikke helt, men ikke dårlig ;)
 sånn, der ble det endelig tatt noen bilder som ikke bare er av de liggende i sengen å ånse seg... (som NOEN er så irritert over..... moahahahaha) så her, her var vel det en grei samling bilder å knæbbe fra verdens beste BB - blogg ;)

4 kommentarer:

  1. Hei alle barna MINE ;)

    I dag gikk det opp et lys i Kjøkkelvik og matmor klarte å få tatt noen helt fantastisk flotte bilder av dere ! ;)

    Godt å se at dere trives sammen i byslottet i Fjoddefjord :) Men dere må stresse matfar litt mer, hører han er ganske sløv...;)

    Mvh

    Den jævla oppdretteren

    SvarSlett
  2. Zamzon sier han er travalt opptatt med å stresse naboene med bjeffingen sin, men det funker ikke da de mener han ikke er så tøff som han selv tror han er... men, Zamzon skal hilse og si han trives i byslotthagen ;)

    Zala gir tilbakemelding på at hun er baaaaare snil og grei, det er IKKE hun som er en pyse som han der Zamzon. og så sier matfar at hun er den peeeenste jenta i Bergen by;)

    og så må Tiki få lov til å si at det er ganske så gøy å ha disse kidsa her, for da har hun noen å sette på plass. bite de i bena, dytte de overende og hun får alltid godbiter først og det er alltid så skøy ;)

    så til den jævla oppdretteren som ikke vil ha de hjemme hos seg: håper du sliter hver dag med at vi ikke er hos deg;) for vi er veeeeerdens herligste BB - Mafia;)

    SvarSlett
  3. Kjære Zahara (!!!) Zamzon og Zala, dere kan flytte hjem til Aksdal ikveld om dere vil, ingen problem - dette ordner vi fort !! ;)

    SvarSlett
  4. nei nei nei... vi vil alle tre være her i hagen til byslottet ;) hos den grusomme oppdretteren er det ikke så bra hage og utemuligheter ;) så vi takker pent nei vi og blir her ;)

    suss og klem fra Zahara, Zamzon og Zala <3

    SvarSlett