onsdag 16. mars 2011

Spadag på Reiso hos Kaizer hvor mange hunder fikk nye eiere ;)

Kim og Fredheims Zumba ;)

vi har nå vært hos Trine på Reiso der Nor Kaizer og alle hestene bor ;) Kaizer hadde en venninne i Shasa, men Shasa har reist til en annen familie og vi ønsker både hund og nye eiere lykke til;) 
og siden Trine har lyst på to hunder ble det en fin fin løsning i å få denne lille jenta i hus;) Fredheims Zumba og Nor Kaizer er allerede blitt gode venner;) ifølge Victoria skal Zumba heter Zumbalumba.... Kim river seg i håret tror jeg.... 

ikke bare var det Zumba som byttet eier på Reiso. vi har vært så heldige å få låne både Fredheims Zamzon og ikke minst lille gullet Fredheims Manita Bella, eller Zala, som hun nå skal hete. allerede nå lyder hun sitt nye navn og alt er bare velstand. men, vi får vel endre navn igjen til Bella Zalo. i Vestkyst Boerboel er det Victoria som er enehersker og diktator og når hun har talt får vi pent rette oss etter hennes utsagn ;)

Fredheims Zamzon og Victoria <3

Zamzon må vi også endre navn på.. han heter nemlig Znamzon! igjen, Victoria...


Fredheims Zamzon og Zumba, Kim og lillegullet Manita Bella (Zala) på fanget <3

hos Trine er det enn så lenge lov å sitte i sofaen ikke bare for tobente mens også for  firbente, og denne gjengen vet å sette pris på nettopp det. hjemme blir det nok hundesengen som gjelder som soveplass fremover, men akkurat nå ligger Zamzon ved siden av meg i sofaen. han er litt småfurten da matmor har tatt på han et halsbånd. og det å få på seg halsbånd har vært litt samme reaksjon som om jeg hadde tatt på tvangstrøye. så nå later vi som alt er helt ok og ignorerer litt egne prinsipper.... fiiiiine guttegullet til mamsen;)

Fredheims Manita Bella (Zala) 

lille gullet til mamsen er som sagt blitt nye tispen i huset her i Loddefjord. mens sjefsgullet til mor, Tiki, ble med Kim hjem til Aksdal og kommer ikke tilbake til oss før valpene er født og levert til nye eiere i sommer. det blir trist å ikke ha Tiki her, men jeg vet at Kim er fryktelig glad for å ha henne hjemme hos seg og vi gleder oss over at han gleder seg <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar