torsdag 24. mars 2011

et lite stikk i nakken og sånn og sånn.... ;)

som sagt så gjort! kidsa ble plassert i bilen til onkel Rune og kjørt til den avtale timen hos dyrlegen i går;) og det må vel sies å ha vært en suksess ;) Zamzon fikk sin vaksine, sto som en prest på det bevegelige bordet (litt skummelt i starten) , men en så kjekk og flott kar som Zamzon fant fort ut at det var ganske så greit å komme seg litt opp i høyden og være litt konge. sånn konge på haugen... og siden Kim mener vi har fått både Dronninga, Kongen og hele kongeriket må det beskues kan dere vite ;)
og når det kommer til Dronninga, den nye Dronninga i Loddefjord, Zala, tar sitt ansvar med den største selvfølge. hun kan sitte og se gud så uskyldig og liten ut, men når hun finner ut at Zamzon ligger litt for stille i sengen sin så MÅ hun bare herje litt med han. og Zamzon han finner seg i mye han stakkars... godt han skjønner at han må være snill med damene og ikke være for tøffas. schempesnill er han ;)

Fredheims Bobby, Zala og Zamzon ;) "hei du! vi sitter her vi altså!! er det vår tur snart nå?...... nei, halloooo, du kan ikke gå inn den døra der og ikke snakke med oss først ;)"  "merkelige de damene og han ene mannen på Tennebekk, vi er verdens skjøøønnnesssteeeeee gjeng og så må vi vente på tur som alle andre.... jajaja.. får sitte her og vente da"

veterinæren tok en liten sjekk på chip'en de har fått i nakken. kjekk å ha om de en gang skulle trenge å bli identifisert. alle kom opp med sitt eget identitetsnr, så det var bra;) 
nå får vi bare vente på om registreringen av chip'en kommer i orden ;)



jeg sendte dette bildet til Kim i går da jeg tenkte han kunne få bruke et fint bilde av Zamzon på hjemmesiden sin, men fikk tilbake følgende melding "du er bare SÅ lite samarbeidsvillig og shempeslem"  kan ikke skjønne at dette ikke er et skrytebilde... jaja.... får prøve igjen <3 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar