mandag 21. mars 2011

noen dager siden nå!

mye har skjedd siden sist blogging;) en av de tingene er at matmor og matfar har vært over på Østlandet en tur for å gå på rockekonsert og i den anledning ble det en Harrytur til Svinesund. og det kan vel sies at det ble en riktig så grei handletur. ikke bare fikk vi tak i BIA BED 120cm x 100cm til slikk og ingenting iforhold til prisen hjemme, men margbein de selger på Nordby kan ikke sammenligne seg med det som selges i fryseposer her hjemme. Gilde, skamme seg!!!! 
det er nå helt klart at det blir flere turer over... 
Bia Bed'n er jeg knallfornøyd med, stoooooor og god;) passer godt til to fullvoksne BB'er i den der ja ;) den er allerede prøveligget av tre stykk BB'er som er 5 mnd, og alle får plass;)

kidsa til mor har også fått nye halsbånd. denne gangen også en god pris i Sverige, så det ble to stykk sorte EzyDog halsbånd. jeg liker produktene, og har vel faktisk blitt helt frelst ;)


2 kommentarer:

  1. Velkommen hjem ;)

    Håper turen gikk fint, og at RoseØyvind var fornøyd med Brittny Spears konserten sin...skulle likt å sett ham i det rose miniskjørtet og pannebåndet, håper du tok mange bilder av ham ;)

    Flotte halsbånd barna har fått, flink fostermor er du ! Savner de små nå...skal bli godt å treffe dem til helgen igjen ;)

    - Kim&Co -

    SvarSlett
  2. ja! de er riktig så kjekke blitt med nye halsbånd. eneste er at Zala skulle hatt en jentefarge, men det får bli en annen gang ;)

    vi gleder oss også til treffet på lørdag på Reiso! nå var Øystesegjengen her i helgen, men det var det onkel Rune og Bobby som tok seg av.....

    jeg pleier å ta bilder, men vet du hva? jeg glemte helt å knipse bilder av alt det rosa.... søren heller... jaja, kommer ikke Pink snart til Oslo? eller?........

    SvarSlett