onsdag 2. mars 2011

Løpetid og venting på riktig dag for parring ;)

hei alle sammen ;)
matmor har alt for lite å gjøre (??!!) og tenkte en blogg om tiden fremover for Tiki ville være artig å skrive om. Tiki skal for de som har fulgt med parres med Spitsvuur Uil (Zulu) nå om ikke mange dagene og jeg har lyst å dele tiden fremover til valpene er født med dere, og ikke minst hva som skjer etterpå ;)

ikke glem mafars blogg om Tiki oppe i alt dette her ;) tikiboerboeldoggy.blogg.no

Tiki fikk løpetid for ikke mange dagene siden og Kim Fredheim fredheimboerboels.dinstudio.no skal ta med seg Tiki til Sokna for å gjennomføre parringen ;) Zulu er en skikkelig godgutt og med Tiki sitt vinnende vesen må vi vel si at det ventes store og flotte valper ;)



som dere ser blir nok også bestekompisen Fredheims Bobby også med i denne bloggen ;) kommer ikke unna storsjarmøren som var så heldig å flytte inn hos Rune her i Bergen Vest. I natt har faktisk Bobby sovet over her hos Tiki så må nok skrive et innlegg om det også i løpet av dagen....

2 kommentarer:

  1. Heisann Tiki. Kjempefin blogg. Eg er veldig glad for at du forteller om meg og legger ut bilder av meg. Smask frå Bobby :-)

    SvarSlett
  2. klart veslegutten skal få være med på bloggen ;) kan være du blir litt nedprioritert når valpene kommer, men vi satser på at du innen den tid har anledning til å være med og sosialisere ønskelige Ozzy ;)

    SvarSlett