lørdag 5. mars 2011

prinsippene faller....

om jeg mener Tiki er noe for seg selv, så må det settes litt til side og vise frem Nor Saire Leia som ingen kan måle seg med... (jeg skal la Kim få denne....<3) om du ikke vil kose med Leia, så vil Leia kose med deg ;) ingen bønn...



og sånn er det vel også med Fredheims Zumba. hun har en vennlighet som virkelig settes pris på her i hus, og de som måtte ende opp å eie denne hunden er heldige. lykke er å være sammen med Zumba ;)


Fredheims Zamzon er en herlig type han også. forsiktig og lett på fot, men langt ifra en push-over. i dag har de begge vært kjøkken-, gulvvask- og ikke minst skifte på sengen hjelpere. nysgjerrige og lykkelige hunder


Kim! er du sikker på at du ikke har avlet frem en liten Staffordshire Bullterrier?


får ta det som et godt tegn at de ligger i sofaen og sover godt etter å ha vært ute og lekt i hagen i flere timer. det har snødd og haglet, Tiki ville ha nektet å gå ut, men disse to? full fres!!
så ble det full utstempling her. tante Silje klarte faktisk å klippe klør på  begge hundene mens de sov ;) bare hyggelig Kim ;)


onkel Øyvind mener ingen hunder skal ligge i sofaen, men de prinsippene varte i tja, ca 7 min tror jeg etter at Kim og Susanne var reist ;)

2 kommentarer:

  1. Heisann. Takk for ein kjempefin kveld i går. Skal takka frå matfar og som kosa seg :-)

    SvarSlett
  2. håper dere kommer snart igjen når formen tilsier det Bobby ;) hils matfar også ;)

    SvarSlett