onsdag 2. mars 2011

kjekkest å være to ;)

da var liggebesøket til Bobby her hos oss over for denne gangen ;( vi har stoooor kost oss og det er en fryd å se hvor flink Tiki er til å oppdra den lille karen. hun justerer seg perfekt til hans lek og har nok sammen med matfar Rune bidratt sterkt til at han er en så herlig liten type som han faktisk er. gleder oss til neste gang han kommer, og det er ikke lenge til heldigvis.... fredag blir det storinnrykk fra Aksdal og oppdretter Kim ;)


tante Silje skulle bare ut og sjekke om Tiki hadde det greit i hagen og dette er synet som møter meg når jeg kommer inn igjen! men, hvem kan si nei til denne lille karen?
 Tiki og Bobby fikk seg en luftetur sammen også i dag. det er så kjekt at Bobby klarer å være med på tur ;) han er blitt så stor, 4mnd, så nå kan vi gå litt korte turer ;)

Tiki viser seg å være en ganske så bestemt dame når det kommer til hanhunder som viser litt for stor interesse. de må gjerne leke med hun, men prøver de seg får de passet påskrevet! får håpe storsjarmøren fra Sør - Afrika blir godtatt til helgen...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar