mandag 9. mai 2011

avreise Byslottet ;(

da var dagen her ;( 
Chako skal hjem til Aksdal og til han jævla oppdretteren, men vi gråter ikke mer enn at vi skal tørke tårene og satse på å få han på besøk igjen snart som bare det ;)
og vi har kost oss, både inne og ute, hilst på litt folk og fe, og vært hos veterinæren og sjarmert folk i Bergen ;) 
i går var Chako på besøk til onkel-ungene til reservepapsen Ø. Tobias som ikke er eldre enn at han må sitte i vippestol, og spytter ut grøten han får servert, fikk seg en skikkelig kos på kinnet ;) viktig for selv store gutter å vise omsorg for de små menneskebarna ;) 
og da Chako kom hjem så sjarmerte han besøket til naboen i senk "en sånn en vil jeg også ha, det der er en skikkelig hund" var vel en god attest å ta med seg videre.. nabo Kari syntes vel strengt tatt ikke noe om det da hun har en liten herlig Anton i en slik en Cavalier... Anton er fin han, men ingen stor hund som Chako ;) 

Tiki har nå sovet siste ukene i sofaen om natten, til matmors store fortvilelse... og hvem hun har lært dette av må være et mysterium?.... eller? gleden var stor da hun i dag faktisk lå på puddelen sin inne på et annet rom. tror varmen her har slått de ut og da å ligge med sin varme hundekropp i en skinnsofa på et ullpledd, det ble forhåpentligvis litt for varmt... håper tendensen holder seg fremover....

vi får vente og se, for Tiki og Zamzon de skal på spa ferie til Trine og Bent på Reiso, og Tiki gleder seg. spesielt til å hilse på gogutten Kaizer og hestene. om hun har tatt på seg ansvaret med å være bitchy ovenfor Zumba, det får morgendagen vise... matmor har sagt at dersom hun ikke oppfører seg, så får hun ikke lov å reise til Leon og Kristine og hilse på hesten deres... får håpe det er noe hun finner ut av hun har lyst til.... (det var dette med å ikke tilegne hundene menneskelige egenskaper.... ).... kremt.....

Zala skal være sammen med Bobby og onkel R, og det tror jeg onkel R og Bobby gleder seg til ;) katten Gatita har flyttet til fruktbygda, og da er alt bare lekkert ;)

"er det sånn at det er denne sofaen som var tilgjengelig for oss BB'er?"


Bobby har bestemt at han er bestekompis med Chako! og Chako han synes ikke å være nevneverdig fremmed for den tanken der... selv ikke når Bobby setter seg, ja rett og slett setter seg ned, på hodet til Chako ;) hehehehe ;) fiiiiiineste Bobbyen ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar