onsdag 14. september 2011

ingen valper sier du?

hvor kult er det å eie en av Norges beste Boerboel tispe når hun tydeligvis ikke ser ut til å kunne produsere valper. Kim har i dag vært hos dyrlegen, tror ikke det var nødvendig, for hun viser ingen tegn til å være drektig... men, sånn er det nå. er ikke alltid at de gjør som vi vil disse Boerboel våre.
Tiki er og vil nå alltid være Tiki for oss, men jeg synes det er litt synd å ikke kunne gi andre gleden av å ha en valp etter Tiki. ihvertfall ikke i denne omgang. nå er det faktisk også andre gang hun er forsøkt parret, og andre gang hun ikke tar seg.
så får vi se hva som skjer videre når den tid kommer. hele hensikten med bloggen var faktisk å lage blogg rundt drektigheten og tiden frem til valpene ble solgt, så det ser nå ut som jeg får holde på litt til.....

vi reiser på ferie snart, onkel C og Zamzon skal på luksusferie de også. og så får vi da sikkert Tiki tilbake igjen når vi kommer hjem. det gleder jeg meg til. hun har vært vekke alt for lenge nå. og så kommer vi til å savne å ha Chako her. det har vært en sann glede, igjen. han er en fantastisk kar. Zamzon har vært med ham hele tiden og jeg er sikker på at de to har det bra her i Loddefjord. Men, det er Dronninga av Loddefjord som bor her sammen med Zamzon så da må det bli sånn fremover ;)

2 kommentarer:

  1. Synd med Tiki og null drektighet, men man får ikke gi opp for det. Før eller senere sitter det og da blir det bra vettu. Kommer til å bli masse flotte valper etter Tiki, en av e fineste BB tispene i Europa:-)

    SvarSlett
  2. Det er ikke alltid der går slik vi ønsker :( Forhåpentligvis for rasens beste, produserer Tiki flotte valper senere.
    Men det er aldri så negativt at det ikke er noe positivt, men det skal dere få annonsere selv ;)

    SvarSlett