mandag 15. august 2011

Tiki har reist.....

med buss og båt heeeele veien til Sandvikvåg hvor hun ble plukket opp i standsmessig kjøretøy og kjørt til Aksdal...



Kim mente hun var litt slapp til Tiki å være men, han hadde IKKE tenkt på det at Tiki har vært oppe siden kl 07 i dag morges. og det er tiiiiiidlig for Tiki å være. skjønnhetssøvnen mangler hun for i dag, så det var godt å høre at hun er kommet vel opp i sofaen hos Kim og ser ut som hun trives der ;)


så nå venter vi bare på et par dager av sofasløving før hun blir parret ;) nå krysser vi fingrene, ikke noe tull denne gangen takk !!!

og så fikk vi pappan til Tiki i retur til Loddefjord, Saba Chako. han skal være hos oss fremover han. Zamzon og Chako har allerede funnet ut av det. dvs Zamzon la seg rett ned og skjønte at "her, her kommer Kongen av Loddefjord, jeg er visst bare Prinsen". og sånn er det med den saken. Zamzon han suller rundt og lurer nok på hva i all verden han har gjort som har mista Tiki og fått en storebror i retur...eller kanskje det var onkelen, og han var visst ikke like kul å leke med....

på båten fikk vi ikke "lov" å sitte inne... men herre for et vær, og Chako fant seg et teppe å ligge på så da var den saken grei. Fjord1 fikk streng beskjed av tanteSilje at skulle de ha slike regler så fikk de lage skikkelige fasiliteter på båtene til hundene... hmmmffff..... så, vi satt inne vi ;) det var selvfølgelig iiiiingen som sa noe som helst som den rotta av en hund en gammel tante hadde i vesken sin. gi meg en stor nok veske så skal Chako eller Tiki gladelig sitte i den over fjorden ;)

2 kommentarer:

  1. Heilt enig Silje! Samme regler for alle! :) Urettferdig at den fine hunden(les den store) ikkje får lov å vere inne på båten! For noe tull!

    SvarSlett
  2. men, hvorfor har man disse reglene om at dyr ikke er tillatt...???

    SvarSlett