mandag 29. august 2011

BOBBY

seriøst folkens!!  jeg skal sole meg noen dager i glansen av en score på 87,4% på Tiki, men hverdagen er hard og brutal og kommer fort tilbake og trøkker en i trynet ;) vel, egentlig er ikke hverdagen noe som helst problem når en har to flotte hanhunder som går sammen uten noe som helst antydning til knuffing eller tåskenskap. Zamzon, han digger Chako, og i dag kom sannelig Bobby på besøk også. Chako han har fått seg enda en follower... hehe ;) Kathe var innom og hilste på igjen og Bobby han underholdt som bare han kan. tre hanhunder i samme stue, iiiiingen problemer. Chako er Chako og sånn er det med den saken. kunne ikke vært mer bedagelig med gutta boys trekløver ;)



en ser ikke Zamzon der han ligger bak den store kroppen til onkelC, men han er der altså... Bobby, tja, han leker bajas... og se som onkelC bryr seg ... nada


"ser ikke du at jeg er meget opptatt med å vise onkelRune hvordan en skal kose?" ehh. joda, og tro meg, Bobby han fant en ny måte å kose med onkelRune på. oppskriften er som følger "ta sats, og hopp rett opp i fanget" som sagt, så gjort x 4 ... Kathe stakkars sa ryktene aldri hadde ledd så godt på laaang tid ;)


Ja, altså, bak her er onkelRune. og dette er onkelC.... noen bedre?


rakkeren så synd at denne karen her ikke kan stilles ... er sikker på han hadde tatt rent bord, hvor som helst!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar