torsdag 3. november 2011

BB treff på Evanger

Zamzon og jeg reiste sammen med onkel Rune til Evanger og gjett om vi koste oss. Evanger er vel ikke verdens navle, og heller gjerne ikke Mestad Camping, men det passet oss rimelig godt ;)  Zamzon, han ble så sliten og trøtt av alle inntrykkkene  at han ikke visste om han skulle stå eller om han skulle sove.....


"er det noe som skjer? kan noen vennligst gi meg en slik en liten snopebit til?"

"du, Rolf... kan jeg få en til?"
"ser jeg bra ut? takk!!"









Zamzon han er fortsatt en liten gutt som gjerne suller for seg selv og observerer hva som foregår. sist vi traff på Reidar så ville ikke Zamzon hilse på, selv når han ble fristet med store saftige koteletter og annet knask. men, på Evanger, der satt alle med snop i lommene, og det fikk nå Zamzon med seg ;) takk til gode onkel Rolf som tok noen flotte bilder av Zamzon, det ene ser dere;) Reidar er nå også en kompis som Zamzon setter stor pris på. Da Zamzon kom hjem fortalte han alt til onkel C som var hjemme med Fise-Tiki og papsen som har laget hus til dronningen av Loddefjord.

er de ikke fine? alle samlet;)
her snakker vi kremen av kremen;) savner noen selvfølgelig, men er ikke dårlig å ha 4 av kullingene på treff. Zamzon han savner sånn Zalajenta at han nok skulle hatt henne med hjem igjen, men siden Tor og Anette kommer så ofte de kan på treff og vi får treffe de der, så er alt bare bra ;)



Fredheims Zamzon, staselig kar dette her ;)

"ehhh.... Bobby? det er ikke du som skal taes bilde av nå!! også de dumbo ørene dine da??" "hæ? snakker du til meg?"


Tor med Fredheims Zala, selv om hun er vandal... Sebastian med Fredheims Millie Melkerull fra fuktbygda, Fredheims Zamzon, verdens største Ferdinand og sist men ikke minst Fredheims Pavarotti... ehh, Fredheims Bobby den store og onkel Rune ;)

og sånn gikk nå dagene på Evanger. flotte folk, god bruk av badekar for å holde varmen, og ikke minst fantastisk matservering av Ingrid. Zamzon gleder seg allerede til neste treff ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar